Pages

~ NuRaInA FiTrIyAh ~

lb4f.lilypie.com/TikiBlogger.php/JSsV

Thursday, December 16, 2010

~ Mama Aina pn nk join 'Contest Si Manjaku Comel' ~

Salam....


pertama kali bersiaran selepas pewotku ini kembali kempis..hehe..selepas melahirkan bb ku yg terchenta~~


dan jugak pertama kali ingin mencuba nasib utk join contest yg dianjurkan oleh Puan penganjur aka Masyimalo's heart

 So, dengan ini sy pn dengan berbesar ati ingin membuat entry utk contest ini...


Firstly...wanna introduce la my little cutie ggurl ni...lahir pada tarikh 17 September 2010 bersamaan 7 Syawal 1431H...


my little gurl ni lahir kat hospital serdang..pukul 9.16 malam..ms lahir cik kak ni berat 3..0 kg (bole tahan jugak la) dan nama yg telah dipersetujui oleh keseua2 belah pihak ialah... Nuraina Fitriyah bt Mohd Noraidi...


so, skang ni cik kak sudah berusia 3 bulan...kejap je rase..tp within 3 bulan ni..rase la mcm mane perasaan dan pengorbanan seorang mama...bukan senang nak ok!!!


hope sgt dapat mendidik my bb ku ini dengan penuh kasih sayang dan dengan harapan Aina dpt menjadi anak yg baik dan solehah..Amin!


Ini dia gamba yg ingin dipertaruhkan....lalalala


Nuraina Fitriyah bt Mohd Noraidi
currently~~ 3 month

Syarat2 penyertaan...


1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..    - DONE -
2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)  - DONE -
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)  - DONE -
4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)  - DONE -
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... - DONE -
6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... - LAYAK -
7. tag rakan2 anda 5 org...
  • mama rafique
  • mama rayyan
  • mami hadeef
  • ummi zahin
  • mama rania
8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh...



1 comment:

deena awanis said...

si pipi bolat aina..gerammmm!!!nanti dina join ek..=)